Antena Meniu Search
x

Părinții lui Ionuț Anghel încă își caută dreptatea

La doi ani de când Ionuţ Anghel era sfâşiat de câini lângă un parc din Capitală, familia lui e încă prin tribunale

Vezi și

La doi ani de când Ionuţ Anghel era sfâşiat de câini lângă un parc din Capitală, familia lui e încă prin tribunale

Deşi magistraţii au obligat administratorii firmei care deţineau terenul de lângă Parcul Tei să plătească daune morale de 2,4 milioane de euro, procesul încă bate pasul pe loc. Hotărârea nu a fost definitivă, iar proprietarii terenului au făcut recurs, care nu se poate judeca, din cauza unei hârtii pe care magistraţii n-au eliberat-o de trei luni. 

Au trecut doi ani de când puştiul de patru ani a fost sfâşiat de maidanezi. De atunci, în fiecare zi, părinţii îi aprind lumânări la cimitir, şi speră la dreptate.

Dreptatea lui Ionuţ însă, se lasă aşteptată. Judecătoria sectorului doi a stabilit 2,4 milioane de euro daune morale, bani pe care administratorul terenului pe care a sfârşit băiatul, ar trebui să-i plătească. Decizia însă nu a fost definitivă, iar proprietarul a depus contestaţie.

Pentru ca procesul să meargă mai departe, avocaţii familiei Anghel au nevoie de o hârtie de la judecători: motivarea deciziei, act care de mai bine de trei luni nu apare.

Numărul mare de dosare pe care instanţa le are pe rol dar şi complexitatea cazului Ionuţ Anghel ar face ca motivarea să întârzie. Asta după ce avocatul a cerut daune morale de 3,2 milioane de euro, iar instanţa a acordat doar 2,4 milioane.

După moartea lui Ionuţ, demnitarii au adoptat aşanumita lege a maidanezilor. În Capitală au fost adunaţi aproape toţi câinii de pe străzi. Nu la fel s-ar fi întâmplat şi în ţară, spun o serie de asociaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Părinții lui Ionuț Anghel încă își caută dreptatea