Antena Meniu Search
x

Deranjaţi că trebuie să aştepte zilnic la coadă la lift, parlamentarii vor ascensoare exterioare... din sticlă!

Casa Poporului ar putea avea lifturi exterioare din sticlă! Este propunerea unui deputat, care vrea să schimbe faţa Palatului Parlamentului.

Vezi și

Casa Poporului ar putea avea lifturi exterioare din sticlă! Este propunerea unui deputat, care vrea să schimbe faţa Palatului Parlamentului, nemulţumit că elevatoarele din interior sunt prea puţine şi se mişcă lent.

În fiecare zi, prin lifturile Parlamentului se perindă aleşii, funcţionarii publici şi turiştii care vizitează Casa Poporului. 

Benoni Ardelean, deputat PNL: "Ai un trafic de cateva zeci de mii de persoane care circula jos sus cu aceste elevatoare. sunt insuficiente, unele sunt chiar f vechi si multe sunt blocate."

În camera deputatilor sunt 12 lifturi functionale insa in momentele de maxima activitate, parlamentarii spun ca asteapta si 20 de minute ca sa vina liftul.

Este motivul pentru care deputatul PNL Benoni Ardelean a solicitat amplasarea unor ascensoare exterioare, din sticlă. 

Benoni Ardelean, deputat PNL: "Ideea a fost ca sa nu stricam fatadele sa nu intervenim la pareta de structura, probabil pe curtea interioara se pot amplasa niste elavatoare moderne din sticla."

Însă nu toţi colegii sunt de acord cu propunerea sa. 

Florin Iordache, deputat PSD: "Plecam de la un amanunt minor ca de multe ori asteptam la lift pana la faptul ca trebuie sa redimensionam palatul parlamentului"

Iar dacă pentru unii este o problemă de arhitectură, pe alţii statul la coadă pentru a prinde un lift nu îi deranjează deloc. 

Cristian Seidler, deputat USR: "le recomand scările. Sunt nişte instrumente folosite de ani de zile, o invenţie arhitecturală importanta. eu le folosesc si functioneaza sa stiti si in sus si in jos."

Solicitarea deputatului PNL va fi acum analizată de Secretariatul General, care trebuie să găsească o soluţie. Nu este însă prima oară când aleşii se plâng de lifturile din Palatul Parlamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Deranjaţi că trebuie să aştepte zilnic la coadă la lift, parlamentarii vor ascensoare exterioare... din sticlă!