Antena Meniu Search
x

Patriarhul Daniel a comentat pe seama mantiei purtată de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, de 1 Decembrie!

Prezent la inaugurarea unei biserici pentru deţinuţi, Patriarhul Daniel nu a ezitat să le vorbească jurnaliştilor despre procurorii DNA sau mantia de câţiva metri pe care Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a purtat-o la parada de 1 Decembrie.

Vezi și

 Gura Preafericitului adevăr grăieşte! Prezent astăzi la inaugurarea unei biserici pentru deţinuţi, Patriarhul Daniel nu a ezitat să le vorbească jurnaliştilor despre procurorii DNA sau mantia de câţiva metri pe care Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a purtat-o la parada de 1 Decembrie.

Prezent la sfinţirea lăcaşului de cult de la Penitenciarul Jilava, Patriarhul Daniel a comentat imaginile şi fotografiile care au devenit virale pe internet, după ce Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a îmbrăcat o mantie imensă la parada de Ziua Naţională.

Despre veşmintele de câţiva metri purtate de Teodosie, patriarhul spune că nu trebuie să lipsească în astfel de situaţii. Patriarhul Daniel a răspuns şi vocilor care l-au acuzat, după moartea poliţistului de la rutieră, Bogdan Gigină, că ar fi beneficiat de coloană oficială cu toate că, legal, nu are acest drept.

Patriarhul Daniel a adus pentru deţinuţii de la Jilava 1400 de pachete. Un cadou de Sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Patriarhul Daniel a comentat pe seama mantiei purtată de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, de 1 Decembrie!