Antena Meniu Search
x

Patroana grădiniţei din Bucureşti care a bruscat şi lovit fără milă mai mulţi copii a fost trimisă în judecată!

Procurorii au stabilit că educatoarea a făcut şase victime, iar pe unui dintre copii l-ar fi terorizat de a lungul unui an întreg. Părinţii încă luptă cu traumele celor mici şi spun că vor ca vinovaţii să plătească.

Vezi și

Procurorii au stabilit că educatoarea a făcut şase victime, iar pe unui dintre copii l-ar fi terorizat de a lungul unui an întreg. Părinţii încă luptă cu traumele celor mici şi spun că vor ca vinovaţii să plătească.

La mai bine de un an de când a aflat că buna ei prietenă, adică educatoarea de la grădiniţa Flipper, îi snopeşte copiii în bătaie aproape zilnic, această mamă reciteşte detalii despre chinul îndurat de micuţii ei. "La începutul lunii februarie 2016 persona vătămată a fost agresată fizic în mod repetat fiind lovită cu palma peste burtică de mai multe ori."

Sunt pasaje din rechizitoriul de trimitere în judecată întocmit pe numele femeii. Procurorii au stabilit că unul dintre copii ar fi fost maltratat de-a lungul unui an întreg. 

Ioana Neagu a fost  trimisă în judecată pentru 6  infracţiuni de purtare abuzivă, iar 13 persoane s-au constituit deja părţi civile. Magistraţii  judecătoriei Sector 5 vor analiza dosarul. Deocamdată au prelungit măsura controlului judiciar pentru educatoare, cu încă 30 de zile 

Pe acelaşi subiect

Probe incontestabile la dosar sunt imaginile de o violenţă rar întâlnită, pe care părinţii au reuşit să le obţină când grădiniţa încă funcţiona. "Partea vătămată a fost scuturată şi bruscată de Neagu Ana Ioana, lovită cu palmele peste faţă şi corp, trasă de păr, târâtă de păr pe scări de aceasta."

Pe alte imagini se vede cum un băiat este smucit cu forţă din pat, iar o altă educatoare adoptă un comporament similar. Iar astfel de traume pot marca pe viaţă un copil. E nevoie de ani întregi de consiliere psihologică. "Partea vătămată are tulburări de somn, se trezeşte noapte ţipând, ora mesei e privită ca o pedeapsă, la ridicarea vocii reacţionează retrăgându-se într un colţ şi plângând, fiindu-i pusă în pericol dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală." 

Părinţii spun că educatoarea nu a cerut niciodată scuze şi contestă în continuare măsurile impuse de instanţă.

Părinţii se vor consulta cu avocaţii pentru a stabili ce sumă vor cere de la Ioana Neagu drept daune pentru suferinţele provocate copiilor lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Patroana grădiniţei din Bucureşti care a bruscat şi lovit fără milă mai mulţi copii a fost trimisă în judecată!