Antena Meniu Search
x

Patronul GFR, Gruia Stoica, vrea arest la domiciliu

Avocaţii omului de afaceri Gruia Stoica au cerut astăzi pentru clientul lor arest la domiciliu. Patronul GFR a fost arestat pentru că ar fi dat 3 milioane de euro mită ca să afle ce preţ oferă CFR Marfă la o licitaţie. Georgiana Murgilă este la Curtea Supremă.

Vezi și

  Omul de afaceri a argumentat că are două fundaţii şi că este unul din cei mai importanţi oameni de afaceri din domeniul transporturilor. de asemenea el a mai spus că are în subordine peste 9 mii de angajaţi.

Avocaţii acestuia au spus că îşi doresc ca Gruia Stoica să fie cercetat în libertate iar în cazul în care acest lucru nu este posibil atunci să fie arestat la domiciliu astfel încât activitatea profesională să continue şi să nu fie prejudiciate afacerile de acest dosar.

La rânddul lor, procurorii au spus că omul de afaceri se face vinovat de acuzaţiile care i se aduc. Mai exact, omul de afaceri ar fi dat aproximativ 3 milioane de euro mită pentru a afla care sunt sumele la diverse licitaţii.

Gruia Stoica spune că nu a îndeplinit condiţiile tehnice pentru a participa la astfel de licitaţii aşa că nu avea nici un interes să afle despre ce sume era vorba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Patronul GFR, Gruia Stoica, vrea arest la domiciliu