Antena Meniu Search
x

Pedalare către Vârful Omu

Tot în vârful muntelui au încercat să urce şi 100 de biciclişti, la un concurs din Sinaia. Misiunea lor a fost să pedaleze pe un traseu până la Vârful Omu, însă nu toţi au reuşit.

Vezi și

 Tot în vârful muntelui au încercat să urce şi 100 de biciclişti, la un concurs din Sinaia. Misiunea lor a fost să pedaleze pe un traseu până la Vârful Omu, însă nu toţi au reuşit. Mulţi au preferat să se oprească la cota 1400, în timp ce alţii au înaintat cu multă voinţă către Babele.

Andrei şi-a anunţat imediat prietenii că a urcat cu bicicleta până la cota 1400. Nu contează că a ajuns al treilea. Are doar 13 ani şi tocmai şi-a dat seama că poate să cucerească munţii pe două roţi.

În urma lui au ajuns zeci de concurenţi mai experimentaţi, dar care îşi cunosc limitele. Doar bicicliştii ambiţioşi au pedalat mai departe.

Concurenţii au aruncat un ochi şi către tablourile naturii. Dacă la început au trecut pe lângă castelul Peleş, cei care au dus cursa la final s-au bucurat de o privelişte spectaculoasă, pe vârful Omu.

Traseul total are 27 de kilometri lungime. Pasionaţii de ciclism care se află în acest weekend pe Valea Prahovei pot testa şi traseele de coborâre amenajate în staţiunile Sinaia, Azuga şi Predeal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pedalare către Vârful Omu