Antena Meniu Search
x

Pedeapsă redusă pentru afaceristul turc Abdullah Atas, care l-a ucis pe subofiţerul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră, târându-l pe capota mașinii

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, trimis în judecată pentru uciderea unui poliţist pe care l-ar fi lovit intenţionat cu maşina, a fost condamnat în apel.

Abdullah Atas, afaceristul turc care a ucis un politist de șla Brigada Rutieră

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, trimis în judecată pentru uciderea unui poliţist de la Brigada Rutieră pe care l-ar fi lovit intenţionat cu maşina, a fost condamnat la 22 de ani şi 10 luni de închisoare.

În prima instanţă, el fusese comdamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, marţi, o pedeapsă de 22 de ani şi 10 luni de închisoare pentru Abdullah Atas. De asemenea, magistraţii au menţinut decizia primei instanţe, respectiv ca omul de afaceri turc trebuie să plătească despăgubiri de 400.000 de euro rudelor poliţistului ucis.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Pe acelaşi subiect

În septembrie 2015, Abdullah Atas a fost trimis în judecată pentru omor calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, fiind acuzat că a intrat intenţionat cu maşina în poliţistul Gheorghe Ionescu, care a decedat după trei săptămâni în care a fost în comă.

Accidentul s-a produs în 2 august 2015, în jurul orei 3.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Acolo, poliţistul Gheorghe Ionescu se afla împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic. Ionescu i-a făcut semn lui Abdullah Atas să oprească maşina pe care o conducea, omul de afaceri turc a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului a accelerat şi l-a lovit. Gheorghe Ionescu a fost târât pe capotă pe o distanţă de aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea la 10 metri. Anchetatorii au stabilit că omul de afaceri turc consumase băuturi alcoolice într-un club din Capitală, iar la momentul producerii accidentului rutier avea o alcoolemie de 1,95 - 2 la mie.

Omul de afaceri turc se află în penitenciar din august 2015.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Stiri sociale » Pedeapsă redusă pentru afaceristul turc Abdullah Atas, care l-a ucis pe subofiţerul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră, târându-l pe capota mașinii