Antena Meniu Search
x

Video Pelerinaj în Sibiu la moaștele "medicului trupului", Sfântul Luca. Preot: "O femeie bolnavă de cancer în stare de metastază s-a vindecat după ce a fost aici la raclă"

Este pelerinaj la o biserică din Sibiu, unde zeci de credincioşi au venit să se roage la racla cu moaştele Sfântului Luca, arhiepiscopul Crimeei, medicul trupului şi sufletului. Se spune că moaştele sale au puteri tămăduitoare şi mâna cu ajutorul căreia opera face şi acum minuni. Născut într-o familie princiară, Luca al Crimeei a fost chirurg şi profesor universitar şi este considerat unul dintre marii predicatori ai secolului trecut.

de Redactia Observator

la 14.05.2021, 14:29

Vezi și

Moaştele considerate tămăduitoare au fost aduse din Grecia şi vor rămâne în ţară pentru o săptămână. Se spune că, în timpul vieţii, Sfântul Luca, doctor în medicină şi profesor a vindecat mulţi oameni prin harul său, uneori doar trecând mâna peste bolnavi.

Cătălin Dumitrean, preot: Cel mai frumos lucru este că, şi după moarte, această mână continuă să facă nenumărate vindecări. O femeie bolnavă de cancer în stare de metastază, care a venit din Craiova, actualmente trăieşte la Târgu Jiu, s-a vindecat după ce a fost aici la raclă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicul devenit sfânt refuza să opereze fără o icoană a Maicii Domnului

Fie că vin pentru a-i mulţumi sfântului pentru minunile făcute, ori pentru a se ruga, credincioşii care ajung în biserică spun că pleacă cu sufletul uşurat.

Se spune că, în timpul vieţii, medicul devenit sfânt refuza să opereze fără o icoană a Maicii Domnului pe peretele sălii de operaţie. Iar datorită harului şi credinţei sale a fost şi hirotonisit ca preot. Credincioşii sunt convinşi că nu a încetat niciodată să ajute oamenii.

Sfântul Luca al Crimeei a murit în 1961. În timpul vieţii a fost arestat de bolşevici şi trimis în exil de trei ori, la Cercul Polar de Nord şi în Siberia, unde nu a încetat să îşi împlinească misiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pelerinaj în Sibiu la moaștele "medicului trupului", Sfântul Luca. Preot: "O femeie bolnavă de cancer în stare de metastază s-a vindecat după ce a fost aici la raclă"