Antena Meniu Search
x

Penitenciarul Rahova, loc de pelerinaj pentru apropiatii lui Becali

Penitenciarul Rahova a fost loc de pelerinaj, astazi. Apropiatii lui Becali au fost pelerinii. Au venit rand pe rand sa-i aduca mancare, o plasma, un laptop si cateva electrocasnice.

Vezi și

Familia nu are voie in puscarie. Omul de afaceri le-a interzis mamei sale, sotiei si fetelor sa-l vada dupa gratii.

Obisnuit sa traiasca mai ceva ca un rege in palatul sau poleit cu aur, milionarului ii va fi greu sa se obisnuiasca in inchisoare. Sase paturi, un televizor si multe icoane. Acesta va fi mobilerul de care va avea parte omul de afaceri in urmatorii ani.

Pe langa televizor, patronul Stelei a mai cerut un DVD player pe care sa poata urmari meciurile echipei de cate ori pofteste, o pilota pentru noptile friguroase si un automat de cafea.

In plus, omul de afaceri poate folosi telefonul public si are dreptul sa primeasca in fiecare luna un pachet cu mancare de acasa. Azi, spre exemplu, a mancat cot la cot cu ceilati detinuti. Dimineata a servit marmelada, margarina, paine si branza, preferata lui. La pranz, ciorba de legume si paste, iar deseara va manca tocanita.

A primit si vizite: Victor Becali, mai multe rude, Ionut Lutu, omul sau de incredere, dar si avocatul au venit pe rand sa-l vada.

Dupa cele 21 de zile de carantina, aparatorul a cerut ca Gigi Becali sa-si execute pedeapsa in regim deschis, permis in mod normal celor cu pedepse mai mici de un an.

Ca sa-si mai scada din pedeapsa, Becali poate sa si munceasca. Pentru patru zile lucrate, va primi una de libertate. In plus, castiga si bani: cinci lei pe ora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Penitenciarul Rahova, loc de pelerinaj pentru apropiatii lui Becali