Antena Meniu Search
x

Video "Pentru asta ne-am ales meseria". Sute de poliţişti, pompieri, medici şi jurnalişti au fost la datorie şi au sărbătorit Paştele la serviciu, departe de familii

Crăciun, Revelion sau Paşte. Indiferent de sărbătoare, oamenii se uită la televizor şi au nevoie de informaţii. Zeci de jurnalişti Observator au muncit în aceste zile, alături de sute de poliţişti, jandarmi, pompieri, medici, vatmani sau şoferi de autobuz. Cu toţii ne-am obişnuit cu aceste meserii şi cu faptul că mai mereu stăm departe de familii în zilele de sărbătoare. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 10:05

Vezi și

În noaptea de Înviere, sute de poliţişti, jandarmi, pompieri şi medici au fost la datorie, pentru ca noi să avem sărbători liniştite. S-au obișnuit să fie departe de cei dragi și și-au transformat colegii de serviciu în a doua familie.

E aglomeratie doar pentru că în dispeceratul ISU Timiș a fost linişte. Au profitat de asta şi au aranjat masa de Paște care s-a umplut în doi timpi şi trei mişcări cu toate bunătăţile.

Alin Vicol este militar cu experienţă, de 26 de ani pe bardicarde, indiferent de zi.

Alin Vicol, militarE o normalitate, pentru asta ne-am ales meseria. Doar familiile noastre ştiu cum e să ai un militar in familie.

Pe acelaşi subiect

Valerica Bălăceanu, medic rezident : Când ne-am ales meseria am ştiut în ce ne băgăm. Şi satisfacţia că poţi salva viaţa unui om e atât de împlinitoare încât treci peste momentele în care eşti departe de cei dragi. 

Oamenii mereu prezenţi, în zi de sărbătoare

Şoferi de autobuz, livratori, taximetrişti, vatmani sau florari, sunt alţi oameni care lucrează, indiferent de sărbătoare.

Iulian, florar: Noi avem sărbătorile după sărbători... ca şi ospătarii.

Și jurnaliştii şi-au transformat jobul într-un stil de viaţă şi lucrează, ca de obicei, indiferent de zi.

Iulia Pop, reporter Observator: În tura de Paște de la Observator lucrează peste 70 de jurnalişti, operatori, şoferi, montajori, În ţara, suntem 4 echipe care acoperim tot ce mișcă. Facem ştirile aşa cum trebuie să fie. Despre oameni. De la Timișoara, pentru Observator, Iulia Pop si Alex Pancz, plus celelalte echipe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » "Pentru asta ne-am ales meseria". Sute de poliţişti, pompieri, medici şi jurnalişti au fost la datorie şi au sărbătorit Paştele la serviciu, departe de familii