Antena Meniu Search
x

Percheziţii de AMPLOARE la contrabandiştii cu ţigări. Sunt vizate firme din Bucureşti şi alte două judeţe

Peste 170 de poliţişti din Capitală efectuează, marţi dimineaţă, percheziţii în Bucureşti şi în două judeţe la contrabandişti cu ţigări.

Peste 170 de poliţişti din Capitală efectuează, marţi dimineaţă, percheziţii în Bucureşti şi în două judeţe la contrabandişti cu ţigări.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), 33 de percheziţii sunt efectuate în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, iar în urma descinderilor vor fi puse în aplicare 23 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Mai multe societăţi comerciale, sub paravanul distribuţiei de ţigarete timbrate, au distribuit pe piaţa neagră o cantitate importantă de astfel de produse aduse din spaţiul extracomunitar, arată sursa citată.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Poliţia Sectorului 5.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: Dovada că Balena Albastră a ajuns în România? Mai mulţi tineri, surprinși când AU SUNAT SĂ SE ÎNSCRIE în JOCUL MORŢII (VIDEO)

Percheziţiile sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, iar acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursă: Agerpres.ro

Citeşte şi: Noi detalii în cazul ASASINATULUI DE LA ORADEA. Fratele criminalului Adrian Hladii surprinde cu afirmaţii de ULTIMĂ ORĂ

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Percheziţii de AMPLOARE la contrabandiştii cu ţigări. Sunt vizate firme din Bucureşti şi alte două judeţe