Antena Meniu Search
x

Pericolul imens din spatele utilizării CUPTORULUI cu MICROUNDE!

O fetiţă în vârstă de opt ani din Marea Britanie a făcut un test ştiinţific extrem de simplu pentru a demonstra la ce pericole ne expunem zilnic! Ce-a ieşit?

Copila a fiert apă într-un ibric pe aragaz, dar şi într-un recipient la microunde. După ce s-a răcit apa, ea a folosit-o pentru a uda două plante identice şi pentru a vedea dacă există vreo diferenţă între apă fiartă normal şi cea fiartă la microunde. Fetiţa s-a gândit că structura sau energia apei ar putea fi compromisă de microunde. Spre marea surprinde a tuturor, planta udată cu apă fiartă la microunde a murit în doar nouă zile, în timp ce planta fiartă cu apă normală s-a dezvoltat frumos.

Este ştiut faptul că radiaţiile afectează ADN-ul din mâncare atât de mult, încât corpul uman nu îl mai recunoaşte. În plus, producţia de hormoni este alterată de mâncarea încălzită la microunde, aşa cum mineralele, vitaminele şi nutrienţii dispar cu fiecare minut.

De asemenea, mineralele din legume sunt transformate în radicali canceroşi, că nu mai vorbim de faptul că radiaţiile afectează memoria şi scade inteligenţa.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Pericolul imens din spatele utilizării CUPTORULUI cu MICROUNDE!