Antena Meniu Search
x

Zeci de persoane din Drobeta-Turnu Severin, păcălite de patroana unei agenții de turism

Dacă nu v-aţi planificat concendiul încă pentru sărbătorile ce bat la uşă, ar fi bine ca, înainte să o faceţi, să verificaţi atent de unde vă luaţi biletele. Şi asta pentru că vă puteţi trezi cu bagajele în aeroport, dar fără nimic asigurat.

De Redactia Observator la 06.12.2019, 11:03
Vezi și

Dacă nu v-aţi planificat concendiul încă pentru sărbătorile ce bat la uşă, ar fi bine ca, înainte să o faceţi, să verificaţi atent de unde vă luaţi biletele. Şi asta pentru că vă puteţi trezi cu bagajele în aeroport, dar fără nimic asigurat. Este şi cazul câtorva zeci de oameni care au apelat la o agenţie de turism din Drobeta-Turnu Severin, dar au fost păcăliţi de patroană, care a pus lacătul pe uşă după ce s-a văzut cu banii. Prejudiciul se ridică la aproape 20 de mii de euro. Femeia a fost reţinută.

Aceast agenţie de turism din Drobeta-Turnu Severin promitea vacanţe de vis la preţuri mici. Clienţii erau încântaţi de preţurile biletelor şi apelau cu încredere la agenţie, mai ales că era recomandată de alte persoane care se mai folosiseră de serviciile sale. Însă de data asta promisiunea a fost deşartă.

Daniel Constantin, păgubit - Am plătit suma de 1400 de euro pentru o vacanță în Turcia, 2 adulți și un copil. Am primit factură, am primit voucherele de vacanță, am mers la dată stabilită la aeroport. Când a fost să ne îmbarcăm în avion la check ni s-a spus că nu suntem pe liste și nu avem rezervări făcute

În aceeaşi situaţie mai sunt cel puţin 38 de persoane. Marius, spre exemplu, a vrut să meargă împreună cu un prieten în Dubai unde aveau să stea 5 nopţi şi pentru care a plătit mai bine de 400 de euro. În drum spre Bucureşti au aflat că nu mai pot pleca în vacanţă.

Ei sunt printre norocoşii care şi-au primit banii înapoi. Din prejudiciul de 18 mii de euro au fost recuperaţi doar 12 mii, spun poliţiştii.

Costin Tuică, șef SICE Mehedinți - Marea majoritate a excursiilor erau în Dubai și că un element de parcularitate cea mai mare parte din persoanele care au achiziționat din excursii erau cunoștințe, prieteni, astfel câștigându-le incrrederea

Patroana agenţiei este cercetată penal pentru infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Zeci de persoane din Drobeta-Turnu Severin, păcălite de patroana unei agenții de turism