Antena Meniu Search
x

Personaje de poveste pictate pe obiecte vestimentare

Arta s-a mutat de pe panza tabloului pe cea a tricoului! Artistii de astazi stau ore intregi si migalesc la personaje cu povesti in spate, numai bune de imbracat

Vezi și

El, grafician si absolvent de arte plastice. Ea, proaspat artist. A renuntat la un job bine platit in PR ca sa picteze si sa scrie o carte. Aventura hainelor cu mesaj a inceput o data cu povestea lor de dragoste.

"Urma sa ne casatorim, cununia civila, iar eu imi doream foarte mult o rochie galbena cu maci rosii si Catalin care a terminat artele zice ti-o pictez eu cu maci", povesteste Denisa. Si de atunci toate hainele au capatat o poveste. Mai intai ale lor. De vreo doua luni si ale altora. Catalin si Denisa au fiecare stilul propriu. El picteaza prin decolorare.

O lume a copilariei din care Ioana si Raluca nu mai vor sa iasa. Ca-n orice afacere, inceputul a fost greu. De abia daca primeau comenzi pentru 10 tricouri. Acum vand peste o suta in fiecare luna. Au creat 700 de personaje, toate nostime si pline de voie buna. Totul, din joaca. Si uite asa, tricul e gata. Preturile sunt intre 70 si 140 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Personaje de poveste pictate pe obiecte vestimentare