Antena Meniu Search
x

Video Peste 250.000 de turişti au umplut plajele staţiunilor de pe litoral. Nemulţumirile sunt însă la ordinea zilei

La capitolul turisti, litoralul bate record după record vara aceasta. Este cel mai aglomerat weekend de la începutul sezonului estival. Un sfert de milion de oameni au dat uitării pandemia şi petrec în acest moment în staţiunile de la mare, fără măşti şi fără distanţare.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 24.07.2021, 20:31

Vezi și

Ca în vremurile bune, şezlong lângă şezlong şi prosop lângă prosop. Aşa petrec turiştii care au ajuns pe litoral, pentru un weekend sau în concediu de o săptămână. Toţi sunt dornici să dea uitării coronavirusul. Au de partea lor vreme frumoasă, iar apa este perfectă pentru baie

Reporter: Cum ai petrecut azi?

Turist: Bine.  

Reporter: Ce-ţi place să faci cel mai mult?

Pe acelaşi subiect

Turist: Să mă joc în nisip şi să mă bag în apă. 

Sunt şi turişti care au avut motive speciale să vină la mare

Turist: Sărbătorim petrecerea mea de burlăciţe.

Reporter: Ai venit cu câte prietene la mare? 

Turist: Suntem 11.  

Şi pentru acest weekend, preferatele turiştilor rămân staţiunile Mamaia, Eforie Nord şi Vama Veche

Cel mai aglomerat sfârşit de săptămână de pe litoralul românesc, în acest sezon

Plajele din sudul staţiunii Mamaia sunt arhipline în acest sfârşit de săptămână. Este, de altfel, cel mai aglomerat weekend pe litoral. Sunt peste 250.000 de turişti în aceste zile la mare. 

Acolo unde sunt mulţi oameni, apar şi nemulţumiri. Plajele, deşi mai mari anul acesta, nu sunt pe placul tuturor, pentru că nisipul nu este suficient de fin sau pentru că distanţa până la mare este mult prea mare. Ospătarii au găsit o soluţie inedită pentru a ajunge mai rapid la clienţii care stau chiar lângă apă. Au dus comenzile cu...atv-ul.

O altă nemulţumire este legată de curăţenia de pe plajă.  "Niciodată în Mamaia nu a fost mai urâtă ca anul acesta. Plajele sunt infecte, cer 40 de lei pe şezlonguri, dar nu curăţă absolut nimic, este o mizerie de nedescris", a spus un turist aflat pe plajă.

Cei mai mulţi turişti spun că au venit pregătiţi să lase la mare în jur de 250 de lei pe zi de persoană, în cursul săptămânii, în timp ce pentru o zi de weekend distracţia îi costă dublu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Stiri sociale » Peste 250.000 de turişti au umplut plajele staţiunilor de pe litoral. Nemulţumirile sunt însă la ordinea zilei