Antena Meniu Search
x

Video Românii cu copii, tot mai interesaţi de hotelurile care oferă locuri de joacă şi divertisment pentru cei mici: "E un loc minunat, totul e senzaţional"

Hotelurile Child Friendly sunt în topul căutărilor părinţilor români de câţiva ani. Şi pentru că un copil fericit înseamnă un părinte relaxat, resorturile cu piscină, locuri de joacă şi animatori, nu mai sunt doar un moft....ci o necesitate. Vestea bună este faptul că reţeta oferită în trecut doar de complexurile din străinătate a fost adoptată în ultima perioadă şi de unităţile de cazare de pe litoralul românesc.

de Redactia Observator

la 24.07.2021, 10:05

Vezi și

Pentru copii, un astfel de loc este o lume de poveste. Şi cei mai mulţi nu au timp să se plictisească atunci când sunt aici...fie că se bălăcesc în pisicină, fie că participă la orele de sport sau escaladează castelele gonflabile....

Citește și: 3 sfaturi practice pentru împachetarea eficientă a bagajelor de vacanță

Silvia Vornic, manager executiv: "Încercăm să le încărcăm timpul într-un mod cât mai pozitiv în fiecare zi se începe cu înviorarea, apoi mutăm distracţia pe terenuri, seara, la restaurant, de la cel mai mic la cel mai mare". 

"Este o atmosferă foarte plăcută, e un loc minunat, totul e senzaţional", spune o fetiţă.

Pe acelaşi subiect

Atunci când activităţile fizice devin obositoare, cei mici pot deveni creativi. Atelierele de pictură le stau la dispoziţie. 

Iulian Tenie, manager hotel: "Avem o mascotă, un papagal ara, care este vorbitor şi este deliciul copiilor, un program de entertainment pentru copii pe parcursul zilei, un magician care oferă programe de magie în fiecare zi".

Reţeta sigură pentru relaxare

Turiştii cu copii, care vor să se relaxeze la mare, au învăţat deja că reţeta sigură sunt aceste resorturi care oferă activităţi şi distracţie pentru cei mici. Dacă în trecut mulţi alegeau Grecia sau Turcia, pandemia i-a făcut ca, în ultimii ani, să se reorienteze către litoralul românesc. 

"Am văzut că sunt ceva carnavale, se costumează, fac tot felul de activităţi, e a treia oară când venim aici şi am ales pentru locaţie. Este foarte aproape de plajă, au activitţi pentru copii şi au pisicnă încălzită, mâncarea e foarte bună", spun turiştii.  

Reporter-turist: De ce aţi ales Mamaia şi de ce aţi ales acest hotel.

-Nişte prieteni vin de câţiva ani şi noi suntem pentru prima dată mai ales pentru copii ca au activităţi". 

Ştefan Necula, agent de turism: "Este nevoie de hoteluri care să ofere produse şi facilităţi şi all inclusive".

Pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de patru stele, în regim all inclusive, o familie cu doi copii plăteşte, pe litoralul românesc, în jur de 1500 de euro. Cele mai multe astfel de hoteluri sunt în Mamaia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Românii cu copii, tot mai interesaţi de hotelurile care oferă locuri de joacă şi divertisment pentru cei mici: "E un loc minunat, totul e senzaţional"