Antena Meniu Search
x

Video Ghid de supravieţuire pe litoralul românesc: cum puteţi evita aglomeraţia de pe drum sau de pe plajă

Dacă de obicei în destinaţiile externe, mergem la sigur şi ştim exact la ce să ne aşteptăm, nu la fel putem spune şi când alegem litoralul românesc. Niciodată nu ştim la ce să ne aşteptăm în staţiunile noastre. De la aglomeraţia din trafic şi până la condiţiile de cazare, rare sunt momentele în care nu... apare vreo problemă. Aşa că astăzi ne-am gândit să facem un aşa numit ghid de supravieţuire la mare. Rute ocolitoare, sfaturi pentru cazare şi multe altele.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 21.07.2021, 16:48

Vezi și

Poate cel mai important sfat e să vă luaţi un concediu prin intermediul unei agenţii de turism sau să mergeţi acolo unde aţi mai fost deja pentru că îi cunoaşteţi pe manageri sau proprietari şi nu aveţi surprize neplăcute la cazare. De asemenea, trebuie să luaţi în calcul o asigurare de vacanţă, atât pentru concediu, cât şi pentru eventuale cazuri de covid.

Drumul este foarte aglomerat, dar există o rută ocolitoare, spre Mangalia. Dacă vreţi să evitaţi aglomeraţia pe plajă, puteţi încerca staţiunea Saturn sau puteţi merge la Neptun, Jupiter sau Olimp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ghid de supravieţuire pe litoralul românesc: cum puteţi evita aglomeraţia de pe drum sau de pe plajă