Antena Meniu Search
x

Adrenalină pe două roţi, în Munţii Neamţului! Zeci de biciclişti au parte de 50 ore de foc, la a treia ediţie Propark Adventure Race

Aventură şi mult aer curat. De toate acestea au parte cei peste 50 de concurenţi înscrişi într-unul din cele mai importante concursuri de ciclism montan şi aventură din ţară.

Vezi și

Aventură şi mult aer curat. De toate acestea au parte cei peste 50 de concurenţi înscrişi într-unul din cele mai importante concursuri de ciclism montan şi aventură din ţară.

A treia ediţie a Propark Adventure Race a adus peste 50 de concurenţi în mirificul peisaj al Munţilor Neamţului.

Însă pe cât de frumos este peisajul, pe atât este de periculos. Aşa că organizatorii i-au avertizat pe concurenţi de pericolele ce îi pândesc pe traseu.

Pentru a putea lua startul în competiţie, fiecare echipă a trebuit să îndeplinească o singură condiţie: să aibă în componenţă cel puţin o fată.

În prima parte a traseului concurenţii au reuşit să evite întâlnirea cu gazdele locului: zimbrii, urşii, lupii sau cerbii.

Primul punct de control i-a găsit încă voioşi şi plini de energie.

Pe lângă ciclism, participanţii se vor mai întrece în probe de kaiac, alergare montană, alpinism, dar şi alte probe surpriză.

Cezar Crican, coordonator voluntari:

Concurenţii au la dispoziţie 50 de ore să parcurgă 220 de kilometri, cu 7500 m diferenţă de nivel. Majoritatea echipelor fie nu vor dormi, fie vor dormi 2-3-4 ore în acest concurs.

Urmează multe ore în care rezistenţa lor va fi pusă serios la încercare. Organizatorii estimează că primii concurenţi vor trece linia de finiş după aproape 35 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Adrenalină pe două roţi, în Munţii Neamţului! Zeci de biciclişti au parte de 50 ore de foc, la a treia ediţie Propark Adventure Race