Antena Meniu Search
x

Petrecere pe muzică retro la Muzeul din Oradea

Cine a spus că muzica de altădată a fost uitată? Vinilurile, casetofoanele sau pick-up-urile au farmecul lor atunci când iau locul platanelor pe mesele DJ-ilor.

de Redactia Observator

la 23.01.2020, 11:01

Vezi și

Cine a spus că muzica de altădată a fost uitată? Vinilurile, casetofoanele sau pick-up-urile au farmecul lor atunci când iau locul platanelor pe mesele DJ-ilor. Iar atunci când din boxe răsună muzica unor formaţii celebre precum Abba sau Bonie M, iar petrecerea are ca dresscode moda anilor '80, cu rochii cu paiete şi pantalonii evazaţi, distracţia este garantată.

Cu fuste cu talie joasă, rochii cu franjuri şi aplicaţii strălucitoare, bandane pe cap şi machiaj strident, doamnele şi domnişoarele au încins ringul de dans improvizat la Muzeul din Oradea. Dacă unele şi-au retrăit tinereţea pe ritmurile retro, altele au prins gustul de la părinţi.

Şi domnii au fost cuceriţi de ritmurile şi de atmosfera de altădată, recreată de lumini colorate şi strălucitoare. Luaţi de val, au dansat cu partenerele cât i-au ţinut picioarele.

ABBA, Queen și The Beatles, Boney M, Phoenix sau Semnal M au fost doar câteva dintre trupele care au scris istorie

Iar când au luat totuşi o pauză, petrecăreţii au putut să şi admire obiecte care asigurau distracţia: viniluri, pickup-uri, magnetofoane sau benzi magnetice.

Evenimentul se află la prima ediţie. Pentru că a fost un succes, organizatorii promit să repete distracţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Petrecere pe muzică retro la Muzeul din Oradea