Antena Meniu Search
x

Video Petrecerea berii, sărbătorită cu fanfară, la Braşov. Accesul la festivalul Oktoberfest, doar pe baza certificatului verde sau a unui test negativ

Sunt zile de sărbătoare pentru braşoveni! A început Oktoberfest, şi nu oricum, ci cu o paradă cu tot felul de care alegorice prin centrul oraşului. Fanfarele tradiţionale săseşti au făcut senzaţie printre invitaţi. Participarea la evenimentul care durează până pe 12 septembrie se face ori cu certificat verde, ori cu un test care poate fi făcut pe loc, la intrare.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 08:52

Vezi și

Ori în căruţă, ori în urma fanfarei care a defilat prin oraş, braşovenii şi-au îndreptat aseară paşii către marea petrecere a berii, Oktoberfest. Anul acesta, însă, drumul spre şirul de halbe a avut un popas. Prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui test COVID negativ. Testarea s-a putut face şi pe loc, pentru 30 de lei.

Reporter: Ce parere aveti despre pret este mult 30 de lei pentru 48 de ore ?

Participant: Trebuia gratis, în străinatate am făcut gratis.

Petrecerea se va ţine într-un singur cort, anul acesta. Cei prezenţi s-au distrat pe muzică de fanfară şi, pe lângă bere, au comandat şi faimoşii cârnăciori picanţi. Bucătarii le-au pregătit şi alte surprize culinare. "Avand în vedere că sloganul nostru a fost pune-ţi pofta în pui şi punem pariu că te saturi, ne-am gândit totuşi să încercam ceva inedit şi anume, pe lângă pui am adus în premiera struţul", a spus Alexandru Antonache, chef restaurant. Struţii provind de la o fermă locală. Aceştia vor fi ţinuţi la proţap vreme de cinci ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Petrecerea berii, sărbătorită cu fanfară, la Braşov. Accesul la festivalul Oktoberfest, doar pe baza certificatului verde sau a unui test negativ