Antena Meniu Search
x

Petrecerea de Revelion s-a încheiat cu o tragedie pentru cinci tineri din Capitală

Petrecerea de Revelion s-a încheiat cu o tragedie în Capitală! După ce s-au distrat şi au băut bine, cinci tineri au plecat spre casă, într-o maşină puternică. Drumul lor s-a frânt într-un stâlp din beton, pe care l-au doborât

Vezi și

 Petrecerea de Revelion s-a încheiat cu o tragedie în Capitală! După ce s-au distrat şi au băut bine, cinci tineri au plecat spre casă, într-o maşină puternică. Drumul lor s-a frânt într-un stâlp din beton, pe care l-au doborât! Unul dintre ei a murit pe loc, ceilalţi au fost duşi la spital. Şoferul vinovat, un tânăr de 30 de ani, a fost deja arestat!

Iulian avea doar 26 de ani. Stătea în dreapta şoferului şi a fost izbit de stâlpul din beton. Erau cinci prieteni. Se întorceau cu toţii de la petrecerea de Revelion. La volan era Ştefan. Băuse şi a accelarat inconştient, povestesc martorii.

Cu câteva ore înainte de a-şi conduce prietenul spre moarte, Ştefan a postat un mesaj pe Facebook. Vorbea despre iertare şi speranţă.Era puţin înainte de ora trei dimineaţa. Pompierii de la descarcerare cu greu au putut să-l scoată din maşină pe tânărul care a murit pe loc. Ceilalţi au fost duşi la spitale.

Doi prieteni sunt mai grav răniţi. Şoferul a fost reţinut! La 30 de ani va răspunde penal pentru moartea prietenului său şi pentru că a condus cu viteză, băut!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Petrecerea de Revelion s-a încheiat cu o tragedie pentru cinci tineri din Capitală