Antena Meniu Search
x

Petreceri cu spuma si bai de sampanie, pe litoral

Petreceri cu spuma si bai de sampanie. Sunt la moda in acest sezon pe litoral, iar baietii de bani gata si fetele "lu' tata" primesc orice isi doresc

Vezi și

Animatoare creole si jucause, DJ, sampanie si multa-multa spuma. Cam asa arata, pentru tinerii "cu pretentii", o zi pe litoral. "Foarte cald, pufosi relaxant. Daca mai erau niste petale de trandafiri, era perfect. Am cheltuit vreun milion jumate, dar tocmai ce-am venit", spune un tanar.

Platesc fara sa cracneasa 25 de lei pe un sezlong, tot atat pentru un coktail si, daca vor sa ia masa, direct pe plaja, socoteala continua.

Nu va ganditi ca e simplu sa traiesti pe picior mare. Inainte sa vine la plaja, aceste domnisoare au trecut mai intai pe la salon. Apoi, trandavesc la soare, gratioase ca niste sirene. Iar cand atmosfera se incinge prea tare, nu-i nevoie sa se mai arunce in valuri. Fac baie direct insampanie. Printre cei care si-au facut afaceri la malul marii este si fiul lui Radu Mazare. Tanarul e convins ca va avea multe vizitatoare pe plaja, mai ales dupa ce se termina si Bacul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Petreceri cu spuma si bai de sampanie, pe litoral