Antena Meniu Search
x

Video Petreceri luxoase și ținute extravagante la malul mării. Turiştii care aleg nordul litoralului cheltuie chiar şi o mie de lei pe zi

E distracţie fără restricţii şi fără limită de buget la mare. Petreceri pe iaht, băuturi scumpe şi evenimente exclusiviste. Aşa arată litoralul care nu e pentru toţi, ci doar pentru cei care îşi permit. Cum există cerere, vine şi oferta: antreprenorii au prins foamea de distracţie a turiştilor aşa că inventează petreceri tot mai luxoase pentru a-i convinge să vină în vacanţă până în octombrie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.08.2021, 19:51

Vezi și

Pe litoral, cât timp eşti la o petrecere pe iaht, e Revelion în fiecare noapte. Chefurile în largul mării sunt ultima fiţă a sezonului, care deşi a început timid, se va încheia în forţă. Şi nu prea curând. 

Adrian Sasu, manager iaht: Ne dorim să prelungim cât se poate de mult acest sezon estival, dacă ne putem duce până în octombrie e perfect. 

200 de lei costă o ieşire de trei ore cu velierul, fără consumaţie. Iar obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Trei şampanii ajung şi la 10 mii de lei. Pentru gusturi şi mai fine, cei care vor să petreacă o noapte pe un iaht, trebuie să plătească 2 mii 500 de lei. Petreceri cu ştaif se dau şi pe plajă. Îmbrăcaţi în roz şi accesorizaţi cu peruci, turiştii din Mamaia s-au distrat până la răsărit. 

Cornel Lazar, propietar terasă: Următoarea petrecere pe care o organizăm e Crăciunul pe plajă. Îi aşteptăm cu surprize, cu cadouri de la moşu.

Pe acelaşi subiect

Turiştii nu sunt speriaţi de preţurile din nordul litoralului

Şi cluburile au fost pline şi buzunarele la fel largi. 

''Suntem la mare, trebuie să cheltuim bani.'' 

''Bugetul? 

Trei zile ar fi cam 15 milioane.''

Când petrecerile s-au încheiat, turiştii s-au răsfăţaţ cu un cocktail. Cum tot ce e sofisticat nu e şi ieftin, turiştii care îşi petrec vacanţa în nordul litoralului românesc ajung să cheltuie şi o mie de lei pe zi. 

''Bugetul zilnic e undeva între 500 şi 1000 de lei pe zi.'' 

''300, 250 de euro, 300 cam în medie plătim

Cât costă o masă?

100 de euro.'' 

250 de mii de turişti au fost în acest weekend la mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Petreceri luxoase și ținute extravagante la malul mării. Turiştii care aleg nordul litoralului cheltuie chiar şi o mie de lei pe zi