Antena Meniu Search
x

Video Steag roșu arborat pe litoral, e pericol de înec din cauza curenților înșelători. Salvamarii, nevoiți să se certe cu turiștii pe plajă

Sute de mii de turişti îşi petrec weekendul pe litoral, departe de caniculă. Atenţie, însă! În majoritatea staţiunilor a fost arborat steagul roşu, semn că marea este foarte agitată, iar cei care se aventurează riscă o tragedie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 07.08.2021, 14:22

Vezi și

Sunt foarte mulți turiști care ignoră avertismentul salvamarilor. În Costinești a fost arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul este interzis, însă sute de turiști au decis să ignore pericolul. Steagul roșu a fost arburat și în Mamaia nord, Constanța și în zonele din sudul litoralului, Costinești, Mangalia și Vama Veche.

Salvamarii duc lupte de convingere cu turiștii

Sunt adevărate lupte între salvamari și turiști, salvamarii încearcă să le explice oamenilor că este periculos să intre în apa mării din cauza curenților puternici și înșelători. De altfel, chiar astăzi doi copii au fost scoși din apă în ultimul moment, la Olimp, iar imediat după ce s-au văzut salvați au fugit. Ieri, un bărbat de 73 de ani a fost scos din mare inconștient, fiind resuscitat de echipajul SMURD. Din nefericire, acesta nu a putut fi salvat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Steag roșu arborat pe litoral, e pericol de înec din cauza curenților înșelători. Salvamarii, nevoiți să se certe cu turiștii pe plajă