Antena Meniu Search
x

Petrecerile în staţiunile de pe Valea Prahovei continuă. Au ajuns oaspeţi din Rusia sau Republica Moldova pentru Crăciunul pe rit vechi

Liniştea în staţiunile de pe Valea Prahovei nu a durat mult. După ce s-au terminat petrecerile de sărbători, hotelierii o iau de la capăt.

Vezi și

Liniştea în staţiunile de pe Valea Prahovei nu a durat mult. După ce s-au terminat petrecerile de sărbători, hotelierii o iau de la capăt. Au ajuns deja oaspeţi din Rusia sau Republica Moldova pentru Crăciunul pe rit vechi.

Pe stradă, în hoteluri sau în pensiunile din Predeal, forfotă arată că noul val de turişti a sosit. Pachetele turistice au costat în medie 200 de euro şi cuprind trei sau patru nopţi de cazare, mese festive şi sesiuni de relaxare la piscină sau la spa.

Cel putin, asta promit gazdele care au preparat deja un meniu tradiţional românesc din care nu lipsesc toba, piftia, sarmalele sau pomana porcului. 

Dacă pe domni i-a atras mai mult mâncarea, doamnele au venit în căutarea zăpezii. 

Creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie. Calendarul iulian este decalat cu 13 zile faţă de cel gregorian, la care Biserica Ortodoxă Română a trecut în urmă cu 94 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Petrecerile în staţiunile de pe Valea Prahovei continuă. Au ajuns oaspeţi din Rusia sau Republica Moldova pentru Crăciunul pe rit vechi