Antena Meniu Search
x

Petrolul Ploiești, 90 de ani de la înființare

Ploieştenii au uitat ieri de 1 mai. Au avut alt motiv de petrecere. Peste 5.000 de oameni au sărbătorit 90 de ani de existenţă ai clubului de fotbal Petrolul.

Vezi și

 La spectacol au participat atât fostele glorii cât şi actualii jucători ai echipei. Vedeta serii a fost, aşa cum era de aşteptat, Adrian Mutu. Cu fulare şi steaguri, cei peste 5000 de fani s-au comportat ca la un meci oficial.

Nu a fost meci, dar a fost sărbătoare. Clubul de fotbal Petrolul a împlinit 90 de ani de la înfiinţare. Suporteri de toate vârstele au mers să demonstreze cât de mult iubesc deţinătoarea cupei României. Rând pe rând, foşti jucători, gloriile de altădată au urcat pe scenă.

Nu au lipsit nici vedetele de azi. Adrian Mutu a fost asaltat pentru autografe şi fotografii. Dar a avut parte şi de farse. Colegii i-au închis microfonul briliantului! Dar la aniversarea celor 9 decenii de fotbal sub însemnele galben-albastru fiecare jucător şi fost jucător a avut câte un mesaj pentru suporterii înfocaţi. Seara s-a încheiat cu un concert dar surprizele vor continua pentru suporteri până la toamnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Petrolul Ploiești, 90 de ani de la înființare