Antena Meniu Search
x

Petronela, fetița bolnavă de cancer căreia părinții îi refuzau tratamentul de teamă că ar putea să-i fie furate organele, va merge la Timișoara la control

Petronela, o fetiţă de 10 ani, diagnosticată cu cancer la rinichi, căreia părinții nu doreau să-i ofere un tratament, va merge la Timișoara la control.

Petronela, o fetiţă de 10 ani, din Iaşi, diagnosticată cu cancer la rinichi, căreia părinții nu doreau să-i ofere un tratament, va merge azi la Timișoara la control.

Fetița va fi transportată în această seară, cu o ambulanță, la Timișoara, după ce instanţa a decis, vineri, să dea câştig de cauză reprezentanţilor Protecţiei Copilului, care au cerut, prin ordonanţă preşedinţială, obligarea părinţilor să accepte tratamentul medical.

Părinţii au fost obligați de magistraţii de la Judecătoria Răducăneni, localitate pe raza căreia se află familia fetei, să accepte ca fetița să urmeze un tratament medical.

Cazul a fost sesizat prima dată de către medici, care nu aveau nicio pârghie legală pentru a trata fetiţa. Apoi, protecţia copilului a acţionat familia fetei în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Petronela, fetița bolnavă de cancer căreia părinții îi refuzau tratamentul de teamă că ar putea să-i fie furate organele, va merge la Timișoara la control