Antena Meniu Search
x

Piața Constituției, din nou plină de tineri

Sfârşitul stării de urgenţă a scos lumea în stradă! Mulţi tineri au împânzit Piaţa Constituţiei în weekend, iar acest lucru s-a întâmplat inclusiv seara trecută. Vremea bună şi senzaţia de libertate i-au făcut pe oameni să petreacă ore bune în centrul Capitalei. Ba mai mult, unii dintre ei au venit chiar şi cu scaune de acasă. Până la deschiderea teraselor sau restaurantelor, de astăzi trebuie să ne obişnuim cu starea de alertă.

de Redactia Observator

la 18.05.2020, 10:29

Vezi și
  • Tinerii, nerăbdători după starea de urgență
  • S-a cerut redeschiderea teraselor și a barurilor

Piaţa Constituţiei a vibrat, din nou, seara trecută. Pentru a treia noapte, consecutiv, distanţarea socială nu a fost cuvântul cheie printre zecile de oameni strânşi în centrul Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până când restaurantele sau cafenelele se vor redeschide, oamenii trebuie să se mulţumească cu plimbările prin parcuri, însă cu o condiţie: toate măsurile de protecţie să fie respectate.

În acest weekend s-a simţit o stare de libertate în întreaga ţară, mai ales că poliţiştii nu au putut aplica amenzi. Din această dimineață, însă, intră oficial în vigoare starea de alertă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Piața Constituției, din nou plină de tineri