Antena Meniu Search
x

Piatra Neamt: pericol de explozie langa Spitalul Judetean!

Interventie contracronometru in fata spitalului judetean din Piatra Neamt. O defectiune la o cisterna incarcata cu gaz petrolier lichefiat a creat haos, dupa ce un trecator a simtit un miros intepator si a sunat la 112

Vezi și

Pompierii militari si politistii de la rutiera au impanzit imediat zona. Au evacuat oamenii si au blocat traficul rutier. Nicio ambulanta nu a mai avut voie sa plece sau sa intre in incinta Spitalului Judetean.

Singurul care s-a apropiat de cisterna plina cu gaz petrolier lichefiat a fost un pompier militar, imbracat intr-un costum termoizolant. El a reusit, astfel, sa inlature pericolul. Dar a avut nevoie, la randul lui, de ajutorul unui echipaj SMURD. “S-a facut o perdea de apa pentru a dispersa GPL asigurandu-se, astfel, siguranta angajatilor in zona in care era gazul ca sa asigure ventricolul prin care se evacua gazul”, a declarat Ioan Nitica, inspector-sef al ISU Neamt.

“In urma interventiei, una dintre persoane a prezentat degeraturi de gradul 1 la nivelul membrelor”, a explicat Cristian Pasalau, seful UPU Neamt.

Primele date ale anchetei arata ca la instalatia de gaz petrol lichefiat se efectuau niste lucrari, iar rezervorul s-a fisurat. Pompierii militari au supravegheat zona mai bine de doua ore, pana cand pericolul a fost eliminat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Piatra Neamt: pericol de explozie langa Spitalul Judetean!