Antena Meniu Search
x

Pieton MORT şi şofer rănit, în două accidente rutiere produse în Olt

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit în urma a două accidente rutiere produse joi dimineaţa în judeţul Olt, în localităţile Brebeni şi Balş, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudia Radu.

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit în urma a două accidente rutiere produse joi dimineaţa în judeţul Olt, în localităţile Brebeni şi Balş.

Purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudia Radu, a precizat că în urma accidentului rutier din comuna Brebeni o femeie murit, iar la Balş un bărbat aflat la volanul uneia dintre cele două maşini implicate în accident a fost rănit.

Potrivit informaţiilor preliminare culese de la martori, victima accidentului mortal din comuna Brebeni este o femeie în vârstă de 24 de ani, care a fost lovită de o autoutilitară în timp mergea pe marginea drumului, în centrul localităţii, în proximitatea postului de Poliţie. Autoutilitara depăşea un alt autovehicul atunci când a lovit femeia. Tânăra se îndrepta spre o staţia de autobuz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, la Brebeni au intervenit echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, victima fiind găsită de acestea în stop cardio-respirator.

Pe acelaşi subiect

'S-au executat manevre de resuscitare, dar fără rezultat favorabil. Echipajul medical de la Ambulanţă, a declarat decesul victimei accidentului de la Brebeni', a spus Băsăşteanu.

În accidentul rutier din oraşul Balş, care a avut pe strada Nicolae Bălcescu (ce traversează oraşul şi face legătura între Slatina şi Craiova), au fost implicate două automobile, conducătorul auto al uneia dintre maşini rămânând încarcerat după ce autoturismul s-a izbit de un copac şi de zidul unei case.

La accidentul rutier din oraşul Balş a intervenit un echipaj SMURD care a descarcerat victima şi a transportat-o la spital. Victima accidentului rutier din oraşul Balş este un bărbat în vârstă de 33 de ani, care conducea maşina ce s-a izbit de un copac şi de zidul unei case.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, bărbatul rănit în accidentul din Balş, a fost descarcerat şi transportat la spital, conştient, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial. În cealaltă maşină implicată în accident se aflau patru persoane care nu prezentau urme de traumă.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Pieton MORT şi şofer rănit, în două accidente rutiere produse în Olt