Antena Meniu Search
x

Pipera plange dupa Gigi Becali

Exista viata si dupa Gigi Becali in Pipera. Dar viata e pustie fara liderul macedonenilor pipereni. Vecinilor le pare rau ca latifundiarul sta trei ani dupa gratii. Fara povestile lui si ale verilor, si barul de la sosea este gol.

Vezi și

Capeteniile familiei Becali au intins masa in barul de langa vila lui Gigi inainte de fiecare Craciun. La carciuma din soseaua Pipera s-au facut si s-au desfacut povesti si afaceri. Si lumea se strange de fiecare data cand verii se pun la vorba. Dar astazi, terasa e pustie. Toate drumurile duc la penitenciar, la Rahova, iar oamenii din Pipera libera, vecini sau dusmani, sunt la curent cu soarta lui Gigi.

La nici 800 de metri de casa lui Gigi Becali se afla un complex rezidential. Latifundiarul din Pipera a cumparat toate terenurile de pe una dintre cele trei strazi ale cartierului si le-a donat pe rand angajatilor Stelei, bodyguarzilor, dar si fotbalistului Mirel Radoi.

Finul Radoi, varul Virgil Becali si Valeriu Argaseala si-au ridicat vile pe pamanturile facute cadou de Gigi. Singurul care a vandut terenul e Catalin Zmarandescu, fostul lui bodyguard. L-a pazit pe Becali ani de zile si i-a adus pachet, la "judecata de la bar", pe hotii care i-au furat masina.

A stat si el, ca patronul, doua saptamani in arest, apoi si-au intors spatele unul altuia: “A dat la o parte toti oamenii buni si a pastrat langa el numai maimutoi. Din cauza lor, a ajuns, intr-un fel, in situatia asta! N-a stiut niciunul sa puna. sa-i puna mana in piept si sa zica: <Gigi, stai, ca nu-i bine ce faci>”.

Daca l-ar fi ascultat pe el, Zmarandescu e convins ca Gigi ar fi fost acum, acasa in Pipera sau la barul de la sosea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pipera plange dupa Gigi Becali