Antena Meniu Search
x

Video Plaje pline la malul Mării Negre, după o săptămână rece și ploioasă. ”E superb, ne era dor”

După o săptămână ploioasă, vremea frumoasă îşi ia revanşa în weekend. Turiştii aflaţi pe litoral se bucură de prima plajă pe anul acesta, mai ales că au fost 24 de grade Celsius. Unii s-au încumetat chiar să se arunce în valuri.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.06.2021, 21:04

Vezi și

Curajoşii au sărbătorit întâlnirea cu marea cu o baie, chiar dacă apa a avut doar 17 grade. Părinte cu copii: ”Sub 11 ani, apa e calda, peste 11 ani, e puțin mai rece, pana in 16. Deja de la 16 in sus e foarte rece”. 

Cum în aer au fost 24 de grade, cei mai mulţi au preferat o baie de soare. Turistă din Galați: ”Vreme super, nu ne așteptam, nu ne așteptam. Și e plină și plaja pentru vremea aceasta”. ”E superb, ne era dor”, spune o altă turistă.

Sunt şi turişti care cred că sezonul estival a luat startul cu stângul. ”Mai trebuie lucrat la îngrijirea plajei, în primul rand, că asta primează, pentru asta venim”/ ”Palmierii am văzut că s-au uscat, un lucru care nu ne-a plăcut, anul trecut erau verzi”, sunt doar câteva dintre nemulțumirile turiștilor.

Cât costă o noapte la un hotel de 4 stele în Mamaia

Pe acelaşi subiect

Deocamdată, cine merge acum la mare poate profita de ofertele din programul Litoralul pentru toţi. Preţurile pornesc de la 200 de lei pentru şase nopţi. În Mamaia, însă, o noapte la un hotel de patru stele poate ajunge şi la 170 de euro, cu mic dejun şi acces la spa.

Unii nu se uită la bani când ajung la mare. Hotelierii se aşteaptă ca primul weekend aglomerat să fie cel de Rusalii.

Irina Lazăr, manager plajă: ”Incepe să se simtă ușurel, ușurel. Noi ne pregătim, la relanti, și ne așteptăm la weekendul de Rusalii practic să deschidă oficial sezonul”.

După un an de pandemie, plaja a fost luată în stăpânire de animalele sălbatice. În sudul litoralulul staţiunile sunt încă goale iar un pescar a filmat întâlnirea lui cu vulpea pe dig. Omul şi a împărţit prada cu animalul sălbatic.

De obicei, vulpile trăiesc în pădure, dar foamea le scoate din habitatul lor natural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Plaje pline la malul Mării Negre, după o săptămână rece și ploioasă. ”E superb, ne era dor”