Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Plimbare gratuită pentru copii prin "Pădurea fermecată", de 1 iunie. Mocăniţa de la Sovata, "decorată" cu o mulţime de surprize pentru cei mici

De ziua copilului, Mocăniţa de la Sovata a avut un program special. Cei mici s-au putut bucura de o plimbare gratuită prin "Pădurea fermecată". Şi gara a fost decorată de sărbătoare, iar copiii au avut parte de o mulţime de surprize şi activităţi distractive.

De Redactia Observator la 02.06.2023, 09:13
Vezi și

Decorată de sărbătoare, Mocăniţa de la Sovata i-a luat ieri pe micii sărbătoriţi şi i-a dus la plimbare pe unele dintre cele mai spectaculoase coline din Transilvania. 

Părinte: Am intrat în pădurea fermecată, în lumea basmelor, a poveştilor, deci începem să ne transformăm.

Părinte: Am venit să petrecem o aventură minunată de ziua copiilor. Am venit împreună cu fetiţa mea să intrăm în pădurea fermecată şi să ne transformăm în tot ce ne dorim.

Călătoria s-a întins pe 14 kilometri şi a durat două ore. În acest timp, cei mici au ţinut şi un concurs de cântece. 

Pe acelaşi subiect

Mircea Greabu, administrator Mocăniţă: E o festivitate specială, în felul acesta ne simţim şi noi copii, la rândul nostru. 

Şi gara a fost impodobită de sărbătoare, iar copiii au avut parte de o mulţime de activităţi distractive. 

Mădălina Stoian, administrator: Am decorat frumos ca să intrăm în lumea basmelor, a poveştilor. În fiecare an numărul doritorilor creşte, sunt tot mai mulţi doritori care vor sa vada toata experienţa asta de a călători în timp. Este foarte relaxant, este si sanatos, la altitudine, mult oxigen, linişte, verde 

Mocăniţa cu aburi de la Sovata a fost construită în anul 1949. Preţul biletului pentru o călătorie este de 60 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru copii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Plimbare gratuită pentru copii prin "Pădurea fermecată", de 1 iunie. Mocăniţa de la Sovata, "decorată" cu o mulţime de surprize pentru cei mici