Antena Meniu Search
x

Video Ziua Copiilor, serbată în platoul Observator. Ce-şi doresc copiii de astăzi? "Un miliard de dulciuri!"

Peste 4 milioane de români îşi serbează azi ziua. Ziua internaţională a copiilor. Motiv de mare bucurie şi pentru noi, şi pentru ei. De 1 Iunie, am vrut să le facem o surpriză şi am deschis uşa platoului Observator. Dar, de fapt, noi am fost cei surprinşi.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 01.06.2023, 20:13

Vezi și

Astăzi ei sunt vedetele. Iar nouă nu ne rămâne decât să-i admirăm şi să învăţăm de la ei. Sinceritatea, uimirea şi felul în care privesc lumea - sunt lecţiile lor cele mai de preţ. "Sunt copii şi asta spune tot. Lipsa de griji şi bucuria vieţii sunt absolut minunate", a declarat Olivia Păunescu, prezentatoare Observator. "Să ne trezim dimineaţa, cu bucurie, cu curiozitate, să vrem să explorăm. Asta ne învaţaţă copiii si ar trebui sa ne uitam mai des la lucrurile astea", a declarat Andreea Ţopan, prezentatoare Observator.

Ce-şi doresc copiii de astăzi? "Un miliard de dulciuri!", "Vreau un oras de hot wheels mare!" sau "Eu vreau un calculator". Alţii au visuri bine definite. "Îmi doresc să devin fotbalist la Universitatea Craiova", spune Ştefan. O lume minunată în care s-au strecurat şi adulţii. Şi-au retrăit copilăria, în parcuri, la festivaluri şi mai ales la expoziţia jucăriilor de altădată. O colecţie de peste 15 mii de păpuşi, maşinuţe şi rechizite pentru copiii de ieri şi de azi.

Păpuşile Arădeanca sunt păpuşile fetiţelor de altădată. Aceste exemplare au 40, poate 50 de ani de când au fost confecţionate, iar vedeta colecţiei o înfăţişează pe gimnasta Nadia Comăneci - păpuşa de 10. Pentru o zi, oamenii mari şi-au lăsat jucăriile pe mâna copiilor. Chiar şi pe cele mai serioase. La Ministerul de Interne a fost ziua porţilor deschise. În faţa copiilor, merită să te înclini şi să-ţi arăţi respectul. În fiecare zi. De ziua lor, Garda de Onoare i-a întâmpinat cum se cuvine la Parlament. La finalul unei zile colorate, am învăţat că în orice lucru există motive de bucurie. Chiar şi într-o cursă de 25.000 de raţe - un eveniment caritabil organizat azi în 5 oraşe din ţară, tot în cinstea celor mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ziua Copiilor, serbată în platoul Observator. Ce-şi doresc copiii de astăzi? "Un miliard de dulciuri!"