Antena Meniu Search
x

Ploile au făcut prăpăd în mai multe judeţe din ţară

În Vrancea şi în sudul ţării, aproape o sută de gospodării au fost inundate. Oamenii au privit neputincioşi dezastrul lăsat în urmă de ape

Vezi și

În Vrancea şi în sudul ţării, aproape o sută de gospodării au fost inundate. Oamenii au privit neputincioşi dezastrul lăsat în urmă de ape.  Abia au apucat să-şi salveze animalele din calea puhoaielor. Iar pericolul n-a trecut încă.

Satul Petreşti din judeţul Vrancea abia se mai vede dintre ape. Puhoaiele au inundat străzi şi uliţe, au măturat grădini şi livezi şi au ajuns în beciurile oamenilor. Localnicii sunt revoltaţi că autorităţile se fac că plouă. A plouat cu găleata şi în localitatea Băbeni din Vâlcea. Apele unui pârâu au rupt un dig, iar prin gospodăriile şi străzile inundate s-a circulat în picioarele goale. Militarii au pus saci în calea apelor , în timp ce localnicii erau pregătiţi de evacuare.

Nici în Dâmboviţa, localnicii n-au mai închis un ochi de când a început să plouă mai tare. În ultimele zile, 20 de locuinţe din judeţele Olt, Mehedinţi, Vâlcea şi Giurgiu au fost inundate, şi aproape o sută de curţi şi grădini din alte judeţe.

Şi nu sunt veşti mai bune. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundaţii, pentru râurile din sudul ţării. Până azi la ora 16.00 ţine pericolul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ploile au făcut prăpăd în mai multe judeţe din ţară