Antena Meniu Search
x

Pod vechi de jumătate de secol pe DN1, pericol uriaș pentru șoferi și pietoni

Capcană uriaşă pe una din cele mai circulate şosele din judeţul Cluj. Un pod peste râul Arieş, aflat pe DN1, e tot mai şubred pe zi ce trece pentru că nu a mai fost reabilitat de peste 50 de ani.

de Redactia Observator

la 25.09.2019, 11:43

Vezi și

Capcană uriaşă pe una din cele mai circulate şosele din judeţul Cluj. Un pod peste râul Arieş, aflat pe DN1, e tot mai şubred pe zi ce trece pentru că nu a mai fost reabilitat de peste 50 de ani. Pilonii sunt fisuraţi şi grinzile sunt crăpate sub structura peste care trec zilnic mii de şoferi. Cei de la drumuri spun nu e un pericol şi că lucrările de reparaţie au fost blocate de o conductă de apă care ar trebui mutată.

Crăpăturile din pod au devenit tot mai mari de la o zi la alta, iar şoferii sunt nevoiţi să circule doar pe mijlocul şoselei, în caz contrar riscă să ajungă cu maşinile în râu. Mai mult, trotuarul s-a desprins cu totul de restul podului. 

Se întâmplă în România europeană, pe o şosea extrem de tranzitată, la ieşirea din municipiul Turda spre Alba Iulia.

Podul vechi de 50 de ani aflat pe DN 1 nu a fost reabilitat niciodată până acum. Contractul este semnat, însă începerea şantierului a fost blocată de obstacole, spun reprezentanţii de la Drumuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii CNAIR au promis că lucrările vor incepe în octombrie şi vor dura 12 luni, timp în care podul va fi închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pod vechi de jumătate de secol pe DN1, pericol uriaș pentru șoferi și pietoni