Antena Meniu Search
x

Poliţia a deschis o anchetă, după o încăierare în sala de clasă a unui liceu din Curtea de Argeş

Un elev de clasa a X-a din Curtea de Argeş a ajuns de la ore direct la spital, după o încăierare în sala de clasă!

Vezi și

Un elev de clasa a X-a din Curtea de Argeş a ajuns de la ore direct la spital, după o încăierare în sala de clasă! Adolescentul ar fi făcut un comentariu nepotrivit pe Facebook, la o poză publicată de sora unui coleg de clasă. Iar acesta a decis că trebuie să-i apere onoarea cu pumnul.

Un incident care a devenit bătaie în toată regula. Protagonişti au fost trei adolescenţi din clasa a zecea. Scandalul a început de la o poză pe facebook a unei fete şi un comentariu nepotrivit al unuia dintre băieţi. Fratele fetei, întâmplător coleg cu cel în cauză, s-a simţit lezat. Ajutat de un prieten, l-a pocnit pe comentator.

Elevul rănit are o fractura a osului metacarpian. După bătaie a fost dus imediat la spital de părinţi. Câteva săptămâni va sta departe de școală. Directoarea spune că a anunţat poliţia.

Poliţiştii aşteaptă încă decizia părinţilor băiatului rănit, care trebuie să depună sau nu plângere. Conducerea școlii a cerut ore suplimentare cu psihologul școlii la clasa la care a avut loc incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţia a deschis o anchetă, după o încăierare în sala de clasă a unui liceu din Curtea de Argeş