Antena Meniu Search
x

Politia a intrat CU FORTA in apartamentul lui Marcel Prodan!

DNA e pe urmele managerului bataus. Procurorii anticoruptie i-au batut la usa lui Marcel Prodan, acuzat de santaj de catre Alexandra Stan

Vezi și

Si, pentru ca nu le-a deschis nimeni, au decis s-o sparga. Impresarul ramane cel mai cautat om din Romania. Fosta lui sotie, despre care se spunea ca il ascunde, neaga ca ar fi avut vreo implicare in disparitia lui Marcel.

Paznicul din fata usii decorate cu banda galbena a politiei isi suna seful pentru permisiune sau pentru intariri. In urma cu cateva zile, anchetatorii nu s-au mai oprit la usa. Au intrat fortat, au cules probe si i-au sigilat apartamentul lui Marcel Prodan.

A aparut de nicaieri. A invatat taina manelelor de la Costi Ionita. Si-a facut propria ferma de vedete si a renuntat la familia lui pentru o noua iubire. Alexandra Stan. Din cauza banilor, si-a transformat studioul in sala de box, iar pe Alexandra, din protejata, in victima. Dupa bataie, s-ar fi ascuns la fosta lui sotie. O alta pista gresita. "Nu stiu mai multe decat stiti voi. Si nici nu ma intereseaza", a declarat aceasta.

Procurorii sunt insa foarte interesati. Daca Marcel Prodan si-a facut fani in randul celor din DNA, inseamna ca prejudiciul sau depaseste 200.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Politia a intrat CU FORTA in apartamentul lui Marcel Prodan!