Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist arestat preventiv, după ce a luat 1200 de lei ca să închidă ochii la un şofer fără permis. Toţi din maşină au făcut chetă

Un agent de poliție din cadrul DGPMB - Secția 26 Poliție - Biroul de Ordine Publică este cercetat în stare de arest preventiv la domiciliu, după ce ar fi luat 1200 de lei de la un tânăr prins fără permis la volan.

de Cristian Ionescu

la 03.10.2019 , 11:05

Un agent de poliție din cadrul DGPMB - Secția 26 Poliție - Biroul de Ordine Publică este cercetat în stare de arest preventiv la domiciliu, după ce ar fi luat 1200 de lei de la un tânăr prins fără permis la volan. Toţi ocupanţii maşinii ar fi făcut chetă ca să ajungă la suma salvatoare.

Poliţistul este acuzat de luare de mită și favorizarea făptuitorului.

Un poliţist a luat 1200 de lei mită ca să ignore un tânăr fără permis

Articolul continuă după reclamă

Procurorii precizează că agentul de poliție a oprit în trafic un autovehicul pentru verificări, constatând că șoferul acestuia nu deținea permis de conducere. Cu această ocazie, conducătorul autovehiculului și celălalt pasager i-au remis polițistului suma de 1.200 de lei în scopul neîntocmirii actelor de constatare a infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În cauză se fac cercetări și față de cele două persoane din autovehicul, în calitate de suspecți, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, respectiv pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

Poliţistul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Tribunalului Bucureşti care a dispus arestarea preventivă la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Poliţist arestat preventiv, după ce a luat 1200 de lei ca să închidă ochii la un şofer fără permis. Toţi din maşină au făcut chetă