Antena Meniu Search
x

Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune la Bistriţa! Un poliţist a fost atacat cu o secure de un rom

A vrut să calmeze spiritele între două clanuri de romi, dar a ajuns să fie atacat cu o secure! Un poliţist din Bistriţa a devenit, fără voia lui, protagonist al unei scene parcă desprinse dintr-un film de acţiune cu buget redus. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere din oraş.

Vezi și

A vrut să calmeze spiritele între două clanuri de romi, dar a ajuns să fie atacat cu o secure! Un poliţist din Bistriţa a devenit, fără voia lui, protagonist al unei scene parcă desprinse dintr-un film de acţiune cu buget redus. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere din oraş.

Un grup de romi din județul Mureș, din care făceau parte mai multe femei și copii, a atacat alți membri ai aceleași etnii cu bâte, răngi și chiar și o secure. O cameră de supraveghere situată în Piața Morii surprinde întreaga scenă.

La bătaie iau parte inclusiv femeile, unele purtându-și copiii sugari în brațe. După doar câteva secunde în care cele două grupuri își cară lovituri, în peisaj apar doi polițiști locali, care patrulau prin centrul orașului.

Aceștia cer sprijin poliției și jandarmilor, însă intervin înainte să primească „întăriri”. Un polițist local aleargă spre unul dintre romi și încearcă să îl imobilizeze, moment în care un alt rom se repede asupra sa cu o secure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune la Bistriţa! Un poliţist a fost atacat cu o secure de un rom