Poliţist pe motocicletă, accident cu o şoferiţă pe care o urmărea pe un bulevard din Buzău

De Iulia Mihalache.
Publicat: 20.08.2020, 07:41.
Actualizat: 20.08.2020, 10:35

Tânăra nu a vrut să oprească la semnalele lui, iar când a văzut că agentul o prinde din urmă, a intrat cu maşina în motocicleta acestuia care a ricoşat într-un taxi şi a explodat.

Doar o minune a făcut ca poliţistul să scape cu viaţă din impact. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum motocicleta se izbeşte de un taxi care circulă din sens opus şi explodează la impact.

Poliţistul plonjează mai mulţi metri şi aterizează în mijlocul şoselei. Se ridică imediat în picioare şi se uită lung după şoferiţa pe care o urmărea. Aceasta accelerează lăsând totul în urmă. o incercuim pe aia cu masina rosie.

Silviu Dinu - șeful Politiei Rutiere Buzau: Colegul nostru se afla, intr-adevar, in urmarirea acestui conducator auto, intrucat a constatat mai multe abateri de la normele rutiere.

Şoferiţa a fost prinsă pe picior greşit la un semafor. A trecut pe roşu. După ce poliţistul aflat pe motocicletă i-a făcut semn să tragă pe dreapta, aceasta a călcat acceleraţia.

Aşa a început urmărirea. Din primele informaţii, se pare că femeia ar fi tras stânga de volan şi ar fi lovit intenţionat motocicleta care s-a izbit apoi de taxi.

Poliţistul de 29 de ani este acum în spital. Femeia pe care a urmărit-o, în vârstă de 32 de ani, este cercetată acum pentru tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.