Antena Meniu Search
x

Iulian, băieţelul de 8 ani dispărut fără urmă la Pecineaga, căutat de zeci de poliţişti, cu câini de urmă

Zeci de poliţişti continuă căutările pentru Iulian Alexandru Bitica, minorul de opt ani dispărut sâmbătă din Pecineaga, judeţul Constanţa.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.11.2019, 10:21

Minorul a plecat de acasă la joacă şi nu s-a mai întors
Iulian a dispărut de aproape 20 de ore din judeţul Constanţa - Poliţia Română

Zeci de poliţişti continuă să-l caute pe Iulian Alexandru Bitica, băieţelul de opt ani dispărut sâmbătă din Pecineaga, judeţul Constanţa.

Minorul a ieşit din casă sâmbătă, în jurul orei 15.00, iar ultima dată a fost văzut în capul străzii, când se juca cu un căţel.

Iulian a dispărut de aproape 20 de ore

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, a fost anunţată dispariţia lui, astfel că zeci de poliţişti au plecat în căutarea lui.

Aproximativ o sută de persoane caută minorul. Este vorba despre polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali si voluntari din cadrul administrației locale.

De asemenea, sunt folosiţi şi câini de urmă de la Serviciul Criminalistic. Un elicopter al IGAv este folosit pentru survolarea zonei şi se caută pe raza localității Pecineaga, dar şi în împrejurimi.

Conform oamenilor legii, Iulian Alexandru Bitica are opt ani, 1,30 metri înălţime, este slab, are faţa ovală şi ochii căprui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Iulian, băieţelul de 8 ani dispărut fără urmă la Pecineaga, căutat de zeci de poliţişti, cu câini de urmă