Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii care au tratat cu superficialitate plângerile depuse de o femeie bătută de soţul ei, în Bistriţa-Năsăud, anchetaţi

Poliţia e arătată din nou cu degetul, după ce, în urmă cu o săptămână, o tânără din Bistriţa-Năsăud a fost snopită în bătaie de soţul ei, în plină stradă. Femeii îi era frică pentru viaţa ei, astfel că a facut nenumărate plângeri la Poliţie prin care anunţa că este ameninţată, dar nu a fost luată în serios. Ministrul de Interne a anunţat că va trimite Corpul de control la Poliţia Judeţeană.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.03.2021, 18:06

Vezi și
  • Femeia a fost bătută de soţul ei în stradă, în urmă cu aproximativ o săptămână.
  • Femeia, bătută de soţul ei pentru că vrea să divorţeze.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că a ales să trimită Corpul de control la IPJ Bistriţa-Năsăud pentru că situaţia de acolo seamănă izbitor cu cea de la Oneşti. Poliţiştii ştiau de caz, dar nu au intervenit. 

Mai exact, femeia îi anunţase în repetate rânduri pe agenţii din comună că este ameninţată chiar cu moartea de bărbatul cu care se afla în plin proces de divorţ, dar nimeni nu a luat nicio măsură.

Femeia care a depus plângeri împotriva soţului, bătută fără milă de acesta

În urmă cu o săptămână, când cei doi s-au reîntâlnit la sediul Poliţiei pentru a semna nişte documente, la scurt după ieşire şi la mică distanţă de secţia de Poliţie, bărbatul a atacat-o pe femeie, a pus-o la pământ, a lovit-o fără milă, de mai multe ori, şi s-a făcut nevăzut.

Totul era însă previzibil pentru că, de teama ameninţărilor, femeia îşi luase deja copiii şi se mutase la părinţi. 

Acum, ministrul de Interne vrea să afle de ce poliţiştii au tratat cazul cu superficialitate şi cum a fost posibil ca bărbatul să treacă de la ameninţări la fapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii care au tratat cu superficialitate plângerile depuse de o femeie bătută de soţul ei, în Bistriţa-Năsăud, anchetaţi