Antena Meniu Search
x

Video Femeie zdrobită în bătaie de soț pe stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor, pentru că voia să divorţeze

Scene revoltătoare pe străzile unei localităţi din Bistriţa Năsăud. Un bărbat aproape şi-a zdrobit soţia în bătaie pentru că aceasta voia să divorţeze. Deşi o ameninţase de multe ori cu moartea, iar femeia făcuse plângeri, poliţia nu a luat nicio măsură până ieri, când camerele de supraveghere au surprins agresorul dezlănţuit.

de Redactia Observator

la 16.03.2021, 19:32

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Sub ochii nepăsători ai trecătorilor din comuna Telciu, o tânără de 21 de ani este scoasă cu forţa dintr-un taxi, trântită la pământ şi lovită cu pumnii şi picioarele de către soţul său. Un bărbat trece pe lângă ei şi doar priveşte de la distanţă.

Mihai Moisoiu, psiholog: Omul ăla cu bicicleta, putea sa o omoare lângă el ca el trecea mai departe. N-a schițat niciun gest, mai erau unii pe lateral care priveau ca la spectacol.

Alţi doi bărbaţi, printre care şoferul taxiului, se apropie timid de agresor, care continuă să-şi lovească soţia cu sete.

Taximetrist: M-am dat jos, l-am luat cu stai mai cuminte, eşti nebun, te apuci să baţi femei aici. E un animal, asta ar fi singura mea explicaţie.

După ce primeşte mai multe picioare în faţă, tânăra nu se mai ridică de la pământ. Chiar şi atunci, nimeni nu-i sare în ajutor, ci cu greu se apropie de ea.

Florentina Timoce: Eu nu mi-am dat seama, el când a început, a început dintr-o dată să mă lovească. După nu-mi mai amintesc nimic.

Bătaia a fost atât de cruntă, încât tânăra e desfigurată şi poate mânca numai cu paiul.

Florentina Timoce: Şi în faţă am şi în spate, peste tot am dureri, peste tot am lovituri. Nu pot să mănânc, de băut foarte puţin , doar cât să nu-mi fie sete, să port gulerul între 6 şi 8 săptămâni

Soţul femeii a fost reţinut ieri timp de 24 de ore.

Crina Sârb, IPJ BN: Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru protejarea femeii

Ordinul de protecţie e valabil doar pentru 5 zile

Tânăra de 21 de ani revenise de 3 săptămâni, din Germania. Din cauza bătăilor repetate şi a ameninţărilor, hotărâse să divorţeze.

Florentina Timoce: A mai dat şi în trecut în mine. Mă suna non-stop, vorbea tot timpul urât cu mine, mă ameninţa, că mă omoară, că îmi omoară copiii.

De teama soţului însă, a ales să nu se mai ducă acasă şi a mers în schimb la o rudă. I-a luat cu ea pe cei doi băieţi, unul de cinci şi celălalt în vârstă de 3 ani.

Reghina Miron, naşa victimei: El mi-a zis şi mie că omoară copiii dacă nu se mai împacă cu el şi o omoară şi după se omoară şi el.

Ieri, Florentina a mers la poliţie, împreună cu soţul ei, pentru documente necesare în procesul de divorţ.

Florentina Timoce: Când am ajuns acolo, el a zis hai să ne împăcăm, dar eu i-am zis nu, nu mai există cale de împăcare şi l-am rugat frumos să mă lase în pace. El s-a ţinut după mine de la secţia de poliţie non-stop. Am sunat la secţie la Telciu să le spun că nu se lasă de mine şi trebuie să mă scape de el ca să pot să merg la copii şi nu mi-a răspuns nimeni.

Florentina spune că toată lumea din Telciu, inclusiv poliţia, ştia cât de agresiv e bărbatul şi, totuşi, nu au ajutat-o cu nimic niciodată.

Florentina Timoce: Mereu spun că nu au ce să-mi facă, că avem aceleaşi drepturi asupra copiilor. Ştiau că mă ameninţă.

Reghina Miron, naşa victimei: Păi putea să ne omoare pe toţi. E un om agresiv, cred că e bolnav, a mai promis treaba asta că o sa fie cuminte.

Azi, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Femeie zdrobită în bătaie de soț pe stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor, pentru că voia să divorţeze