Antena Meniu Search
x

Politistul Cristian Cioaca primeste o noua lovitura! Propriul copil va fi parte in procesul in care este cercetat pentru omor

Politistul Cristian Cioaca primeste o noua lovitura. Propriul copil va fi parte in procesul in care este cercetat pentru omor. Pentru ca este minor, magistratii au desemnat deja un avocat care sa-l reprezinte, ca si curator.

Vezi și
Tabloul familiei perfecte nu mai convinge acum pe nimeni. Copilul lui Cioaca va avea si el un cuvant de spus in procesul in care politistul este acuzat ca si-a omorat sotia. Decizia a fost luata in urma cererii procurorilor. Iar "Dumnezeii" lui Cioaca, cum i-a numit pe judecatori la ultimul proces, au decis ca baiatul sa fie reprezentat in instanta, printr-un curator. Cioaca a primit vestea, in puscarie pentru ca nu a fost citat la proces.

Sora lui Cioaca, Ana-Maria Ene, cea care-l are in custodie pe copil, a cerut sa fie ea cea care lupta pentru drepturile lui. A adus in sprijin si o hartie a Protectiei Copilului din cadrul Primariei Pitesti care a facut aceeasi recomandare.

Un lucru nefiresc, spune avocata familiei Ghinescu. “Sora lui Cristian Cioaca nu ar fi facut, nu ar fi depus in dosarul de omor o constituire de parte civila pentru copil, impotriva fratelui care este inculpat, este acuzat ca i-ar omorat mama copilului”, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

 “Pana la urma urmei, atata timp cat era desemnata curator cred ca era interesul superior al minorului. Este un principiu care primeaza intr-un proces”, considera avocata Daniela Mitu.

Familia Ghinescu a pus alta varianta pe masa judecatorilor. Sa fie curator pentru copil, o prietena de-a Elodiei. Judecatorii din Pitesti au ales calea de mijloc. Au decis, prin tragere la sorti ca interesele copilului sa fie reprezentate de un avocat. Acesta ar putea sa-i ceara daune lui Cioaca, in numele fiului daca se va dovedi ca politistul i-a omorat mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Politistul Cristian Cioaca primeste o noua lovitura! Propriul copil va fi parte in procesul in care este cercetat pentru omor