Antena Meniu Search
x

Video Pompierii chemaţi să salveze doi pui de barză care păreau abandonaţi au ajuns la faţa locului odată cu mama puilor, în Arad

Operaţiune de salvare cu final comic judeţul Arad. Poliţia animalelor şi pompierii au fost chemaţi să salveze doi pui de barză, care ,de fapt,...nu trebuiau salvaţi.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 13:57

Vezi și

Puii se aflau într-un cuib, în vârful unui stâlp de înaltă tensiune, iar localnicii au început să se îngrijoreze atunci când au văzut că barza nu mai apare. În primă fază oamenii au încercat să hrănească puii aruncând cu praştia bucăţi de carne, către cuib.

Explicaţia pentru lipsa berzei

Când au văzut însă că metoda nu dă rezultate, au chemat forţele de intervenţie... totul pentru a afla că de fapt, puii nu sunt abandonaţi. Chiar în momentul în care pompierii lucrau la scoaterea stâlpului de curent de sub tensiune, a aparut şi barza cu carne în cioc.

Se pare că există însă şi o explicaţie pentru lipsa berzei. Atunci când perioada de migrare se apropie, păsările călătoare hrănesc puii din ce în ce mai rar, pentru a-i determina să părăsească cuibul şi să zboare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pompierii chemaţi să salveze doi pui de barză care păreau abandonaţi au ajuns la faţa locului odată cu mama puilor, în Arad