Antena Meniu Search
x

Poveste de dragoste inedită! O suedeză s-a căsătorit cu un cerșetor român

Cerşetorul român din Suedia care s-a căsătorit cu o localnică, mamă a şase copii, a petrecut primul lui Crăciun alături de noua sa familie. Şi a fost unul de poveste. L-au petrecut cu toţii în Suedia dar au respectat toate obiceiurile româneşti şi au mâncat inclusiv mâncarea noastră tradiţională.

Vezi și

 Cerşetorul român din Suedia care s-a căsătorit cu o localnică, mamă a şase copii, a petrecut primul lui Crăciun alături de noua sa familie. Şi a fost unul de poveste. L-au petrecut cu toţii în Suedia dar au respectat toate obiceiurile româneşti şi au mâncat inclusiv mâncarea noastră tradiţională. Astăzi, Florin şi Josefine au venit în România, pentru prima dată ca soţ şi soţie.

El e marea ei dragoste. Ea a devenit salvarea lui şi totodată iubirea adevărată. Ei sunt Florin şi Iosefine, el fost cerşetor pe străzile din Goteborg, ea mamă singură a şase copii. Li se spune Doamna şi vagabondul! Iar povestea lor cu final fericit a făcut furori în Suedia şi a depăşit graniţele ţării. Luna trecută s-au şi căsătorit.

Iar de Crăciun, Florin şi Josefine au sărbătorit în Goteborg dar româneşte. El a gătit sarmale pentru toată familia. Alături de copii şi Josefine au petrecut şi sora lui Florin cu soţul ei. Iar Bradul a fost împodobit după datinile româneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Poveste de dragoste inedită! O suedeză s-a căsătorit cu un cerșetor român