Antena Meniu Search
x

Poveste învăţuită în mister. Un bărbat din Vaslui s-a trezit beat şi bătut bine într-un spital din Anglia

Le-a spus medicilor că habar nu are cine l-a agresat şi nu ştie nici măcar cum a ajuns în Regat.

Vezi și

Le-a spus medicilor că habar nu are cine l-a agresat şi nu ştie nici măcar cum a ajuns în Regat. După ce o asistentă româncă a postat pe Facebook povestea bărbatului, au aflat şi rudele din Deleşti ce a păţit.

Sătenii din Deleşti îşi fac cruce. Şi nu înţeleg aşa o grozăvie. Cum a ajuns Mihai în Anglia ştie însă femeia cu care locuieşte bărbatul, acasă în Moldova.

Şi dus a fost vreo două săptămâni. Femeii i-a spus că şi-a găsit de lucru şi că mai vine acasă după sărbători. Între timp însă Mihai a ajuns la spitalul Whipps Cross din Londra, bătut, băut şi amnezic. Iar o asistentă româncă de acolo a cerut ajutor pe Facebook. 

"Mi-a părut rău de el. Era amnezic, săracul. A primit bătaie rău de tot... El e caz de poliţie şi, oricum, pe el nu o să-l externeze cu nimeni", a scris asistenta pe pagina sa de Facebook. 

După ce asistenta a postat mesajul pe pagina ei, pe Mihai au început să-l viziteze mai mulţi români. Managerul spitalului spune că printre ei s-ar putea afla chiar cei care l-au bătut. În sat, la Deleşti, oameni sunt convinşi că bărbatul a fost lovit tot de români de-ai lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Poveste învăţuită în mister. Un bărbat din Vaslui s-a trezit beat şi bătut bine într-un spital din Anglia