Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Florin și-a cunoscut dragostea în spital, după un transplant cardiac. S-au căsătorit, iar de 6 ani vin împreună la analize

O poveste foarte frumoasă de dragoste a fost dezvăluită de presa locală din Târgu Mureș. Doi tineri s-au cunoscut la spitalul unde au fost amândoi operați pe cord și apoi s-au căsătorit. 

de Redactia Observator

la 01.11.2018 , 20:36

Poveste de dragoste in spital Doi tineri s-au indragostit si s-au casastorit dupa o interventie pe cord - presa locală

O poveste foarte frumoasă de dragoste a fost dezvăluită de presa locală din Târgu Mureș. Doi tineri s-au cunoscut la spitalul unde au fost amândoi operați pe cord și apoi s-au căsătorit. 

Astfel, după un transplant cardiac la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureș și-a găsit aleasa la spital, unde aceasta se afla tot în urma unui transplant cardiac.

Cei doi s-au căsătorit în 2012 și vin periodic pentru analize, la Mureș, tot împreună, scrie presa locală.

Articolul continuă după reclamă

“Soția a fost transplantată pe cord în 2010, tot aici, pe secție. Aici ne-am întâlnit, pe secție, da. Eu, fiind vechi pe secție, cunoscându-mă asistentele, cunoscându-mă toată lumea, au zis: măi, ne vine o fată pentru transplant. Tot așa, a sunat după-masă că trebuie să vină, a fost seara aici și no… a fost la domnii chirurgi internată pe salon, m-am dus, am întrebat-o un pic pe maică-sa, ce îi, cum îi, după care, după ce s-a făcut transplantul am mai ținut legătura cu ea și după, în 2012, am cerut-o de soție și ea a fost de acord. Continuăm viața împreună”, a declarat acesta.

Tânărul, acum în vârstă de 33 de ani, spune că l-a apropiat de soția sa, de 28 de ani, din Negrești Oaș – Satu Mare, experiența comună, pentru că o persoană sănătoasă nu poate înțelege întotdeauna nevoile uneia care a suferit un transplant.

Cei doi nu au copii, pentru că “nu e voie, nu din cauza transplantului, ci din cauza medicamentelor imunosupresoare”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri sociale » Florin și-a cunoscut dragostea în spital, după un transplant cardiac. S-au căsătorit, iar de 6 ani vin împreună la analize