Antena Meniu Search
x

Video Poveste pescărească de ianuarie. Explicaţia celor rămaşi cu undiţele goale: "Nu e de la vreme"

Vremea deosebit de caldă i-a scos din case pe pescari. Pasionaţii de pescuit s-au adunat de la primele ore ale dimineţii pe malul lacului Budeasa, în Argeş. Timp de mai multe ore şi-au încercat norocul cu undiţa, iar la final au reuşit să adune de o scurtă poveste pescărească.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 08:08

Vezi și

Are balta peşte! Nu chiar cât şi-ar dori pescarii, dar suficient cât să merite ieşirea din casă. Echipaţi cu undiţe, momeli şi răbdare, oamenii s-au aliniat pe malul lacului de acumulare Budeasa, situat pe râul Argeş. Vremea a ţinut cu ei. "Dacă ar fi toată iarna aşa, nu ne-am supăra, că am sta mai mult pe aici", spune un pescar. "Început de an. O vreme ca de primăvară. E de primăvară, dar peştele nu trage. Nu trage, deci am încercat, dar...", povesteşte un alt pescar, venit la baltă de 30 de minute.

Vremea caldă, ocazie pentru pescuit

Spre prânz s-a schimbat norocul pescarilor. Chiar dacă n-au plecat acasă cu tolba plină, ca-n alte perioade, tot au avut cu ce se lăuda: "Sunt de distracţie, nicidecum de consum". Cine nu a avut captură serioasă, a încercat să găsească o explicaţie: "Nu e de la vreme. Nu îi e foame". Vreme de pescuit va fi şi în zilele următoare. Meteorologii spun că până la sfârşitul săptămânii ne vom bucura de temperaturi prietenoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Poveste pescărească de ianuarie. Explicaţia celor rămaşi cu undiţele goale: "Nu e de la vreme"